Bedrijf aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Aloë Vera

Geplaatst op Jan, 30, 2020, 07:51 pm Zie omschrijving
Aloë Vera
Koopjes Aloë VeraKoopjes Aloë VeraKoopjes Aloë VeraKoopjes Aloë VeraKoopjes Aloë Vera
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • Jan, 30, 2020, 07:51 pm
  • 377 x

Ervaar de kracht van Aloë Vera!
De serie is gebaseerd op de eigenschappen van Aloë, die de huid kalmeert en hydrateert. De Aloë in onze cosmetica is van de beste kwaliteit.

We hebben 5 heerlijke producten in deze set.

-Facial cleansing foam, 150 ml: Mild maar effectief, perfect voor de dagelijkse verzorging! Verwijdert make-up en vuil, voor een frisse, kalme en uitstekend gehydrateerde huid.

-Peel-off facial mask, 50 ml: Verwijdert zachtjes de dode huid en zorgt voor schone en nauwere poriën. Voorkomt dat de huid gaat glimmen en geeft een zacht, stevig en fris gevoel.

-Facial toner, 150 ml: Herstelt de pH van de huid en zorgt voor de juiste vochtbalans. Verkrijgbaar als makkelijk te gebruiken, fijne spray.

-Facial Gel-cream: Heel licht, wordt snel opgenomen. Hydrateert intensief, voedt en kalmeert de huid. Voor een fluweelzachte, frisse en gezond uitziende huid. Geweldig onder make-up.

-Intimate hygiene wash, 200 ml: Versterkt de natuurlijke bescherming van de intieme delen en herstelt de pH. Vermindert irritaties, hydrateert en vermindert de kans op infecties. Reinigt zachtjes, geeft een schoon en fris gevoel.

Deze set kost €34.75………………..Bestel je hem deze week dan kost hij €30,-
De producten zijn ook los te koop voor €6.95 per stuk

Wil je nog meer korting schrijf je dan in en koop je zelf je verzorgingsartikelen in tegen 30% korting. Dus sla je slag en vraag je inschrijving aan bij mij. Een uurtje na de inschrijving heb je toegang tot de webshop van FM.

Website

Neem contact op met de verkoper

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?